Gratulálunk! Az első lépést megtetted a fejlődésed érdekében.

Sikeresen jelentkeztél az élő, online Power BI tanfolyamra. Hamarosan kapsz egy megerősítő emailt. Ha az 10 percen belül valami miatt mégsem érkezik meg, vagy bármilyen egyéb kérdésed van: írj az info@datakepzes.hu címre!

Mentsd el az eseményt Google naptáradba!

Minden további infót ott találsz (Power BI telepítés, letölthető anyagok és minden más)

18:00

Nem jó az időpont?

Jelentkezz a videós Power BI képzésre

ahol a legjobban sikerült kezdő Power BI képzés felvételét egy hónapon belül bármikor és bármennyiszer visszanézheted és minden anyagot megkapsz hozzá, amiből dolgozunk.

Képzés hossz: 3×45 perc (10 perc szünettel)

Ára: 3.000 Ft. Ez a jelképes összeg bízom benne elég motivációt ad, hogy tényleg megnézd a felvételt, mert biztos vagyok benne, hogy neked is sokat segítene (átlagos értékelés: 4.9), és ha nem vagy elégedett, visszautalom a teljes összeget.

Ne feledd: az élő, online képzés ingyenes, a videósnál ez a jelképes összeg azért van, mert azt tapasztaltuk, hogy ha valaki már egy kicsit is fizet érte, sokkal motiváltabbá válik a tanulásra. Úgyhogy ha most szeretnéd elkezdeni a tanulást a saját tempódban, akkor jelentkezz a videósra (töltsd ki ezt a formot), ha pedig tudsz jönni az élő képzésre, akkor írd be az eseményt a naptáradba, és hamarosan “találkozunk”.

Scroll to Top