Power BI alapok

3 órás, ingyenes tanfolyam, ahol megismered a Power BI alapjait. Menet közben bármikor kérdezhetsz, és a képzés végére felépíted az első Power BI dashboardodat. Jössz?

Videó lejátszása

100% hasznos tudás

Teljesen az alapokról indulunk, és egy kész dashboardot építünk közösen. 0% rizsa, 100% hasznos tudás, érthetően.

  1. Több forrásból olvasunk be adatokat Power BI-ba
  2. Néhány kattintással pillanatok alatt összesítjük egy mappa minden táblázatát (így építünk historikus riportot)
  3. Kapcsolatokat hozunk létre a táblák között (hogy soha többet ne kelljen FKERES/VLOOKUP függvénnyel bajlódnod)
  4.  Profi diagramokat szerkesztünk Power BI-ban
  5. És ami a legfontosabb: megtanulod, mik a leggyakoribb hibák, és azokat hogyan tudod kezelni (sokan azért adják fel a Power BI használatát az alapoknál, mert belefutnak a hibákba. Te nem adod fel, mert megtanulod, hogyan kezeld ezeket)

4.9

(278 vélemény)

Csáki Dávid (30) – Data analyst

JELENTKEZÉS

Az aktuális időpontot és minden további információt
jelentkezés után emailben küldünk.

Gyakran ismételt kérdések

Igen. Ez a képzés egy 15 órás Power BI tanfolyam első állomása. Hogyha tetszik, jössz tovább (kedvezményt is kapsz), de nincs semmilyen kötelezettséged. Úgyhogy gyere el, próbáld ki a Power BI-t, a többit ráérsz később eldönteni.

Megosztom a képernyőmet, és Te velem együtt dolgozol a saját gépeden. Ha bárhol elakadsz, vagy kérdésed van, beírsz chat-be, és segítek. Azt szeretném, ha élveznéd a Power BI alapok képzést, szóval bátran kérdezz! Az eddigi résztvevők 4.9-re értékelték az oktatást, úgyhogy valószínűleg neked is tetszeni fog.

A Power BI asztali verziója ingyenesen letölthető, és jelentkezést követően rögtön küldjük neked emailben.

Az aktuális képzési időpontot jelentkezést követően emailben küldjük.

Hogyha Excelben az alap függvények (SZUM, FKERES/VLOOKUP) mennek, és tudsz csinálni kimutatást (Pivot), akkor ez a Power BI képzés neked való. Ennek ellenére több kezdő Excel felhasználó is részt vett már a képzésen. Nekik is nagyon tetszett, ezért a részvétel nincs Excel tudáshoz kötve.

Ha a legfrissebb verziót nem tudod beszerezni, akkor igen. Amit viszont fontos tudnod, hogy rendszeresen jön ki új verzió a Power BI-ból. Az utóbbi hónapokban a kezelőfelület sokat változott, így elképzelhető, ha nem a legfrissebb verzió van a céges gépeden, akkor néhány dolgot máshol találsz majd meg. Az oktató felkészült ezekre az esetekre is, úgyhogy bátran kérdezz, ha elakadtál.

Scroll to Top