35% kedvezmény

a Power BI tanfolyamra

nap
óra
perc
másodperc

Élő Online / Videós

Szuper Power BI tanfolyam kezdőtől haladó szintig

Meglepődsz magadon, mert a Power BI tanfolyam végére kevesebb munkával sokkal jobb elemzéseket tudsz készíteni, mint eddig valaha (nem túlzás, meglátod).

Kevesebb munkával

részletesebb és látványosabb elemzéseket készítesz Power BI-ban úgy, mint a profik

Az adatelőkészítéstől kezdve a Dashboard építésen át a riportok megosztásáig arra törekszünk, hogy maximum egy gombnyomásra (de idális esetben automatizáltan) frissülő riportokat tudj építeni amik hiba nélkül azonnal választ adnak a felmerülő kérdésekre (akár a meetingen is).

Témakörök

Az online képzésen végig Power BI-ban dolgozunk. Nincsenek hosszan elnyújtott száraz elméletek és felesleges prezentációk, amivel csak duzzasztanánk a képzési óraszámot. Ehelyett a lényegre koncentrálunk, és a képzést vissza is nézheted, mert így tud ez az élő online és videós Power BI tanfolyam igazán hatékony lenni.

1

Kezdő Power BI képzés

3 órás, ingyenes képzés, ahol teljesen kezdő szintről felépíted az első, több forrásból működő Power BI Dashboardodat. Megvan az első sikerélmény, de ez még kevés ahhoz, hogy önállóan belevágj a Power BI használatába, viszont jó betekintést kapsz, és már itt is nagyon sokat tanulsz.

4.9
4.9/5

(278 vélemény)

2

Nyers táblák automatizált feldolgozása Power BI-ban

Megtanulod, hogyan készítsd automatizált adatelőkészítést programozás nélkül még a legrondább Excel táblákból is. Régen ezt makróval csináltuk. Ma már néhány kattintással Power BI-ban készítjük elő a táblákat, ez nagy terhet vesz le a válladról.

3

Power BI függvények alapjai

Power BI-ban DAX és M programnyelvben tudsz függvényeket írni 🤔 Ne ijedj meg! A DAX nagyon hasonló, mint az Excel, M programnyelvet pedig az AI megoldja helyetted. Az online Power BI tanfolyamon azt is megtanulod, hogyan.

4

Profi függvényeket írunk Power BI-ban

Miután a függvények alapjai megvannak, megtanulsz profi függvényeket írni Power BI-ban. Ez lesz a Dashboardod szíve-lelke. Azokat a függvényeket tanulod meg, amivel Senior Power BI szakértők is dolgoznak. Így fejlődsz igazán. Ilyen mélységű tudásra szinte biztosan szükséged lesz a munkádban, nem terhelünk felesleges “töltelékkel”.

5

SQL és Power BI legjobb gyakorlatok

Többféleképpen be tudsz kötni SQL adatbázist Power BI-ba. Használhatsz Direct Query-t vagy Importot, meglévő lekérdezést vagy nyers táblázatokat. A legjobb gyakorlatokat tanulod, így képes leszel kiválasztani, hogy mikor melyik beolvasás a leghasznosabb. Azt is megtanulod, hogyan írass profi SQL lekérdezést a Power BI-al, még akkor is, ha soha nem írtál SQL kódot. 2 kattintás és kész. (Sok ilyen rejtett trükköt tanulsz még)

6

Versenytárselemzés és Webscraping

Sokan órákon keresztül programoznak, hogy egy weboldal adatait elemezhető formába tudják önteni. A Power BI tanfolyamon megtanulod, hogy nincs szükség prorgamozásra, mindössze néhány kattintás, és előáll az elemezhető tábla, amit egy gombnyomással bármikor frissíthetsz.

7

Jogosultságkezlés mesterfokon

Az egyik legértékesebb része a Power BI-nak a jogosultságkezlés. A legtöbben csak a sorszintű jogosultságkezelést ismerik (és szinte sehol sem tanítják), de egy kis trükkel lehetőséged van laponkénti jogosultságokat is kiosztani. Így egyetlen BI riporttal ki tudod szolgálni az összes vezetőt úgy, hogy mindenki csak azt láthassa, amihez jogosultsága van. A sorszintű és a lapszintű jogosultságbeállításokra is megtanít ez a Power BI tanfolyam.

8

Képeket használunk szűrésnek, gombokkal lépkedünk

Képzelj el egy Dashboardot, amin mondjuk autók értékesítési adatait látod. Power BI-ban meg tudod csinálni azt, hogy az automárkák logóit szűrésként használod. Így amikor rákattintasz mondjuk az Audi logójára, akkor ezen az oldalon az Audi értékesítési adatait látod. Ha átkattintasz egy másik logóra, akkor pedig azt. Megtanulod, hogyan rendelj akciókat képekhez, gombokhoz és alakzatokhoz, így sokkal látványosabb és felhasználóbarátabb dashboardokat készíthetsz.

9

Elkészült riportok megosztása és Microsoft Fabric betekintés

A Power BI tanfolyamon megtanulod, hogyan oszthatod meg az elkészült riportot másokkal. Erre több megoldás is lehetséges, mindegyikről részletesen beszélünk, és belepillantunk, milyen újdonságokat hoz a ChatGPT a Power BI világába.

10

Lenyűgöző Power BI Dashboard design

Megtanulod, hogyan készíthetsz ehhez hasonló Power BI Dashboardot, amiben a legprofibb eszközöket használod.

Látod, miről szól a Power BI tanfolyam?

A legjobb gyakorlatokat a legújabb eszközökkel tanulod meg, 
hogy éIen járj a Power BI világában akkor is, ha teljesen az alapokról indulsz.

Power BI oktató

Csáki Dávid

11 éve foglalkozik oktatással, képzéseit átlagosan 4.9-re értékelik. Fő célja, hogy szakmailag kiváló, laza hangulatú képzéseket tartson, ahol nem csak azt mutatja meg, mennyire könnyű a Power BI használata, hanem kitér a hibázási lehetőségekre, és azok megoldásaira. Így az online Power BI tanfolyam után magabiztosan vágsz bele a Power BI használatába önállóan is.

Dávid főállásban a Graphisoftnál dolgozik adatelemzőként, emellett tanácsadóként segít közepes és nagyvállalatok BI folyamatainak kialakításában, optimalizációjában, adatelemzői csapatok felállításában, képzésében.

Különböző iparágakban, több cég számára fejleszt Power BI riportokat, és rendszeresen készít különböző vezetői szintek számára Dashboardokat (egészen a tulajdonosokig). Így tudja, mire van szüksége a különböző szintű vezetőknek, és a Power BI tanfolyamot ezalapján építi fel.

Csáki Dávid Power BI szakértő, Data analyst

100% elégedettség garancia

Biztos lehetsz benne, hogy ez a Power BI tanfolyam nem csak hasznos, hanem érdekes is lesz számodra. Rengeteg gyakorlati példán keresztül, laza hangulatban, “emberi nyelven” tanulod meg, mit, miért és hogyan érdemes csinálnod.

Ennek ellenére, ha az első alkalom után úgy döntesz, hogy ez a Power BI nem neked való, akkor írj egy emailt, és a teljes részvételi díjat visszakapod 24 órán belül, megköszönve a bizalmad, amit nekünk szavaztál.

Élő online vs. Videós képzés

Élő, online Power BI tanfolyam

Videós Power BI tanfolyam

* a kezdő Power BI képzés esetében a felvétel ára: 4.990 Ft, a többi képzéshez ingyenesen jár.

Árak

Power BI tanfolyam online és videós formában

Kezdő Power BI képzés

Alapoktól az első Dashboardig
Ingyenes
 • Megismered a Power BI alapjait teljesen kezdő szintről

Power BI tanfolyam

Kezdőtől haladó szintig
185000
119 800 Ft
 • 90 napig korlátlanul visszanézhető felvétel
 • Élő, online és videós formában
 • Megtanulsz mindent, hogy magabiztos Power BI felhasználó legyél
 • Képzés közben bármikor kérdezhetsz (videós képzésnél emailben vagy telefonon)
 • Minden témakört tartalmaz
PROFI

Középhaladó Power BI tanfolyam

Kezdőtől középhaladó szintig
99900
69 900 Ft
 • 90 napig korlátlanul visszanézhető videók
 • Élő, online és videós formában is
 • Megtanulod azokat a fogásokat, amivel egyszerűsítheded és gyorsíthatod a munkádat
 • Képzés közben bármikor kérdezhetsz (videós képzésnél emailben vagy telefonon)
 • Csak a következő témakörök: kezdő, nyers táblák automatizált feldolgozása (PowerQuery), Power BI függvények alapjai (DAX), Jogosultságkezelés mestefokon, Elkészült riportok megosztása és Microsoft Fabric betekintés

Akár részletekben is fizethetsz. Ehhez elég beírnod a lenti jelentkezésnél a megjegyzésbe, hogy mennyi részletben szeretnél fizetni (maximum 3) és megegyeztünk. Az első részletet most fizeted, a többit pedig minden hónap 11-ig. A részletfizetés csak magánszemélyek számára elérhető. Céges számlára részletfizetést nem tudjuk biztosítani.

A feltüntetett árak nettó árak és forintban értendők. Hogyha saját nevedre kéred a számlát, akkor az áfát elengedjük, így a fizetendő összeg Neked az, amit látsz. Cégeknek áfás számlát állítunk ki, 27%-os ÁFA vonzattal.

Már csak ennyi időd maradt

nap
óra
perc
másodperc

hogy kedvezményesen tudj részt venni a kiválasztott Power BI tanfolyamon videós vagy élő, online formában.

Ez a különbség...

Középhaladó

Kezdő Power BI képzés anyaga, és még:

 • Adatelőkészítés, adattisztítás automatizálása
 • Feltételes formázások
 • DAX és M függvények alapjai
 • Riport megosztási lehetőségek
 • Microsoft Fabric betekintő
 • Sorszintű jogosultságkezelés
 • Felugró ablak létrehozása diagramon
 • Ára: 99.900 Ft helyett 69.900 Ft
Szóval ebben a kezdő és a középhaladó részek vannak benne.

Teljes tanfolyam

Minden ami a középhaladó anyaga, és még:

 • SQL adatbeolvasás és megnézzük, hogyan írja meg helyettünk a Power BI az SQL kódokat
 • Profi DAX függvények és változók kezelése
 • Időintelligencia (YTD, eltérés az előző időszakhoz képest, stb.)
 • Webscraping: programozás nélkül néhány kattintással weboldalról olvasunk be adatokat
 • Profi szűrőkapcsolatokat állítunk be
 • Képeket és gombokat használunk szűrőként és nézetek közötti váltásra
 • Megtanulod, hogyan tudsz lenyűgöző Power BI Dashboardot készíteni
 • Kezeljük a mappabeolvasási hibákat automatizáltan úgy, hogy a munkalap neve és a fejléc kis-nagybetűk se okozzanak gondot
 • Ár: 185.000 Ft helyett 119.800 Ft
Szóval ebben a kezdő, középhaladó és haladó részek vannak benne.
 

A teljes Power BI tanfolyam végén tanúsítvány szerezhető, ami az önéletrajzodban, LinkedIn profilodon és Facebookon is nagyon jól mutat.

Bármelyik képzést választod, élő online és videós formában is részt tudsz venni.

Az élő online képzés 5 alkalmas, az időpontokat közösen egyeztetjük jelentkezést követően (általában hétköznap délután 18:00-20:30 között szokott lenni, de mindent megbeszélünk jelentkezés után): 

 • 1. alkalom a kezdő képzés, 
 • 2-3 alkalom a középhaladó és 
 • 4-5 alkalom a haladó anyag részei
Felvétel is készül, amit három hónapig vissza tudsz nézni. 

Videós képzésnél megkapod az egyik legfrissebb, legjobban sikerült oktatás felvételét és hozzá minden anyagot, utalást követő 24 órán belül.

Emailben bármikor tudsz kérdezni, és a felvételeket három hónapon belül bármikor és bármennyiszer vissza tudod nézni.

Így a saját tempódban haladhatsz akkor, amikor van rá időd.

Jelentkezés

Minden további információt (képzés időpontja, utalási adatok, stb.) jelentkezést követően emailben küldünk.

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

A jelentkezem gomb megnyomásával elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót
A fent megjelölt óraszámok, negyvenöt perces tanórákra vonatkoznak.

Maradt még kérdésed?

Céges oktatás, tanácsadás vagy riport fejlesztés érdekelne?

Írj, vagy hívj, ha bármilyen kérdésed maradt még! (tényleg!)

Csáki Dávid
Vezető Power BI és Excel oktató, tanácsadó

Scroll to Top