35% kedvezmény

a Power BI tanfolyamra

nap
óra
perc
másodperc

Élő Online / Videós

Szuper Power BI tanfolyam kezdőtől haladó szintig

Büszke leszel magadra, mert a Power BI tanfolyam végére kevesebb munkával sokkal jobb elemzéseket tudsz készíteni, mint eddig valaha (nem túlzás, meglátod).

Kevesebb munkával

részletesebb és látványosabb elemzéseket készítesz Power BI-ban úgy, mint a profik

Az adatelőkészítéstől kezdve a Dashboard építésen át a riportok megosztásáig arra törekszünk, hogy maximum egy gombnyomásra (de idális esetben automatizáltan) frissülő riportokat tudj építeni amik hiba nélkül azonnal választ adnak a felmerülő kérdésekre (akár a meetingen is).

Témakörök

Az online képzésen végig Power BI-ban dolgozunk. Nincsenek hosszan elnyújtott száraz elméletek és felesleges prezentációk, amivel csak duzzasztanánk a képzési óraszámot. Ehelyett a lényegre koncentrálunk, és a képzést vissza is nézheted, mert így tud ez az élő online és videós Power BI tanfolyam igazán hatékony lenni.

1

Kezdő Power BI képzés

3 órás, ingyenes képzés, ahol teljesen kezdő szintről felépíted az első, több forrásból működő Power BI Dashboardodat. Megvan az első sikerélmény, de ez még kevés ahhoz, hogy önállóan belevágj a Power BI használatába, viszont jó betekintést kapsz, és már itt is nagyon sokat tanulsz.

4.9
4.9/5

(278 vélemény)

2

Nyers táblák automatizált feldolgozása Power BI-ban

Megtanulod, hogyan készítsd automatizált adatelőkészítést programozás nélkül még a legrondább Excel táblákból is. Régen ezt makróval csináltuk. Ma már néhány kattintással Power BI-ban készítjük elő a táblákat, ez nagy terhet vesz le a válladról.

3

Power BI függvények alapjai

Power BI-ban DAX és M programnyelvben tudsz függvényeket írni 🤔 Ne ijedj meg! A DAX nagyon hasonló, mint az Excel, M programnyelvet pedig az AI megoldja helyetted. Az online Power BI tanfolyamon azt is megtanulod, hogyan.

4

Profi függvényeket írunk Power BI-ban

Miután a függvények alapjai megvannak, megtanulsz profi függvényeket írni Power BI-ban. Ez lesz a Dashboardod szíve-lelke. Azokat a függvényeket tanulod meg, amivel Senior Power BI szakértők is dolgoznak. Így fejlődsz igazán. Ilyen mélységű tudásra szinte biztosan szükséged lesz a munkádban, nem terhelünk felesleges “töltelékkel”.

5

SQL és Power BI legjobb gyakorlatok

Többféleképpen be tudsz kötni SQL adatbázist Power BI-ba. Használhatsz Direct Query-t vagy Importot, meglévő lekérdezést vagy nyers táblázatokat. A legjobb gyakorlatokat tanulod, így képes leszel kiválasztani, hogy mikor melyik beolvasás a leghasznosabb. Azt is megtanulod, hogyan írass profi SQL lekérdezést a Power BI-al, még akkor is, ha soha nem írtál SQL kódot. 2 kattintás és kész. (Sok ilyen rejtett trükköt tanulsz még)

6

Versenytárselemzés és Webscraping

Sokan órákon keresztül programoznak, hogy egy weboldal adatait elemezhető formába tudják önteni. A Power BI tanfolyamon megtanulod, hogy nincs szükség prorgamozásra, mindössze néhány kattintás, és előáll az elemezhető tábla, amit egy gombnyomással bármikor frissíthetsz.

7

Jogosultságkezlés mesterfokon

Az egyik legértékesebb része a Power BI-nak a jogosultságkezlés. A legtöbben csak a sorszintű jogosultságkezelést ismerik (és szinte sehol sem tanítják), de egy kis trükkel lehetőséged van laponkénti jogosultságokat is kiosztani. Így egyetlen BI riporttal ki tudod szolgálni az összes vezetőt úgy, hogy mindenki csak azt láthassa, amihez jogosultsága van. A sorszintű és a lapszintű jogosultságbeállításokra is megtanít ez a Power BI tanfolyam.

8

Képeket használunk szűrésnek, gombokkal lépkedünk

Képzelj el egy Dashboardot, amin mondjuk autók értékesítési adatait látod. Power BI-ban meg tudod csinálni azt, hogy az automárkák logóit szűrésként használod. Így amikor rákattintasz mondjuk az Audi logójára, akkor ezen az oldalon az Audi értékesítési adatait látod. Ha átkattintasz egy másik logóra, akkor pedig azt. Megtanulod, hogyan rendelj akciókat képekhez, gombokhoz és alakzatokhoz, így sokkal látványosabb és felhasználóbarátabb dashboardokat készíthetsz.

9

Elkészült riportok megosztása és Microsoft Fabric betekintés

A Power BI tanfolyamon megtanulod, hogyan oszthatod meg az elkészült riportot másokkal. Erre több megoldás is lehetséges, mindegyikről részletesen beszélünk, és belepillantunk, milyen újdonságokat hoz a ChatGPT a Power BI világába.

10

Lenyűgöző Power BI Dashboard design

Megtanulod, hogyan készíthetsz ehhez hasonló Power BI Dashboardot, amiben a legprofibb eszközöket használod.

Látod, miről szól a Power BI tanfolyam?

A legjobb gyakorlatokat a legújabb eszközökkel tanulod meg, 
hogy éIen járj a Power BI világában akkor is, ha teljesen az alapokról indulsz.

Power BI oktató

Csáki Dávid

11 éve foglalkozik oktatással, képzéseit átlagosan 4.9-re értékelik. Fő célja, hogy szakmailag kiváló, laza hangulatú képzéseket tartson, ahol nem csak azt mutatja meg, mennyire könnyű a Power BI használata, hanem kitér a hibázási lehetőségekre, és azok megoldásaira. Így az online Power BI tanfolyam után magabiztosan vágsz bele a Power BI használatába önállóan is.

Dávid főállásban a Graphisoftnál dolgozik adatelemzőként, emellett tanácsadóként segít közepes és nagyvállalatok BI folyamatainak kialakításában, optimalizációjában, adatelemzői csapatok felállításában, képzésében.

Különböző iparágakban, több cég számára fejleszt Power BI riportokat, és rendszeresen készít különböző vezetői szintek számára Dashboardokat (egészen a tulajdonosokig). Így tudja, mire van szüksége a különböző szintű vezetőknek, és a Power BI tanfolyamot ezalapján építi fel.

Power BI alapok - Csáki Dávid data analyst

100% elégedettség garancia

Biztos lehetsz benne, hogy ez a Power BI tanfolyam nem csak hasznos, hanem érdekes is lesz számodra. Rengeteg gyakorlati példán keresztül, laza hangulatban, “emberi nyelven” tanulod meg, mit, miért és hogyan érdemes csinálnod.

Ennek ellenére, ha az első alkalom után úgy döntesz, hogy ez a Power BI nem neked való, akkor írj egy emailt, és a teljes részvételi díjat visszakapod 24 órán belül, megköszönve a bizalmad, amit nekünk szavaztál.

Ilyen BI riportokat építenek, akik

már elvégezték a tanfolyamot

Az MVM-nél nyílt több Power BI pozíció, ahova azok pályázhattak, akik részt vettek a Power BI tanfolyamon. A munka mellé fél éves mentorálást adok, így még a legbonyolultabb feladatokat is meg tudják oldani a felvettek. Ez egy nagyon jó lehetőség, ha valaki teljesen kezdőként szeretne belevágni milliós fizetést nyújtó karrierbe.

Gyere Te is a Power BI tanfolyamra, és szerezd meg a tudást, amivel jól fizető állásokra pályázhatsz

Élő online vs. Videós képzés

Élő, online Power BI tanfolyam

Videós Power BI tanfolyam

* a kezdő Power BI képzés esetében a felvétel ára: 4.990 Ft, a többi képzéshez ingyenesen jár.

Ez a különbség...

Középhaladó 9 óra

Kezdő Power BI képzés anyaga, és még:

 • Adatelőkészítés, adattisztítás automatizálása
 • Feltételes formázások
 • DAX és M függvények alapjai
 • Riport megosztási lehetőségek
 • Microsoft Fabric betekintő
 • Sorszintű jogosultságkezelés
 • Felugró ablak létrehozása diagramon
Szóval ebben a kezdő és a középhaladó részek vannak benne.

Teljes tanfolyam 15 óra

Minden ami a középhaladó anyaga, és még:

 • SQL adatbeolvasás és megnézzük, hogyan írja meg helyettünk a Power BI az SQL kódokat
 • Profi DAX függvények és változók kezelése
 • Időintelligencia (YTD, eltérés az előző időszakhoz képest, stb.)
 • Webscraping: programozás nélkül néhány kattintással weboldalról olvasunk be adatokat
 • Profi szűrőkapcsolatokat állítunk be
 • Képeket és gombokat használunk szűrőként és nézetek közötti váltásra
 • Megtanulod, hogyan tudsz lenyűgöző Power BI Dashboardot készíteni
 • Kezeljük a mappabeolvasási hibákat automatizáltan úgy, hogy a munkalap neve és a fejléc kis-nagybetűk se okozzanak gondot
Szóval ebben a kezdő, középhaladó és haladó részek vannak benne.
 

A teljes Power BI tanfolyam végén tanúsítvány szerezhető, ami az önéletrajzodban, LinkedIn profilodon és Facebookon is nagyon jól mutat.

Bármelyik képzést választod, élő online és videós formában is részt tudsz venni.

Az élő online képzés 5 alkalmas, általában hétköznap délután 18:00-20:30 között szokott lenni, de mindent megbeszélünk jelentkezés után: 

 • 1. alkalom a kezdő képzés, 
 • 2-3 alkalom a középhaladó és 
 • 4-5 alkalom a haladó anyag részei
Felvétel is készül, amit három hónapig vissza tudsz nézni. 

Videós képzésnél megkapod az egyik legfrissebb, legjobban sikerült oktatás felvételét és hozzá minden anyagot, utalást követő 24 órán belül.

Emailben bármikor tudsz kérdezni, és a felvételeket három hónapon belül bármikor és bármennyiszer vissza tudod nézni.

Így a saját tempódban haladhatsz akkor, amikor van rá időd.

Árak

Power BI tanfolyam online és videós formában

Kezdő Power BI képzés

Alapoktól az első Dashboardig
Ingyenes
 • Megismered a Power BI alapjait teljesen kezdő szintről

Power BI tanfolyam

Kezdőtől haladó szintig (15 óra)
199900
129 900 Ft
 • 90 napig korlátlanul visszanézhető videók
 • Élő, online és videós formában
 • Megtanulsz mindent, hogy magabiztos Power BI felhasználó legyél
 • Képzés közben bármikor kérdezhetsz (videós képzésnél emailben vagy telefonon)
 • Minden témakört tartalmaz
PROFI

Középhaladó Power BI tanfolyam

Kezdőtől középhaladó szintig (9 óra)
122900
79 900 Ft
 • 90 napig korlátlanul visszanézhető videók
 • Élő, online és videós formában is
 • Megtanulod azokat a fogásokat, amivel egyszerűsítheded és gyorsíthatod a munkádat
 • Képzés közben bármikor kérdezhetsz (videós képzésnél emailben vagy telefonon)
 • Csak a következő témakörök: kezdő, nyers táblák automatizált feldolgozása (PowerQuery), Power BI függvények alapjai (DAX), Jogosultságkezelés mestefokon, Elkészült riportok megosztása és Microsoft Fabric betekintés.

Akár részletekben is fizethetsz. Ehhez elég beírnod a lenti jelentkezésnél a megjegyzésbe, hogy mennyi részletben szeretnél fizetni (maximum 3) és megegyeztünk. Az első részletet most fizeted, a többit pedig minden hónap 11-ig. A részletfizetés csak magánszemélyek számára elérhető. Céges számlára részletfizetést nem tudjuk biztosítani.

A feltüntetett árak nettó árak és forintban értendők. Hogyha saját nevedre kéred a számlát, akkor az áfát elengedjük, így a fizetendő összeg Neked az, amit látsz. Cégeknek áfás számlát állítunk ki, 27%-os ÁFA vonzattal.

Már csak ennyi időd maradt

nap
óra
perc
másodperc

hogy kedvezményesen tudj részt venni a kiválasztott Power BI tanfolyamon videós vagy élő, online formában.

Jelentkezés

Minden további információt (képzés időpontja, utalási adatok, stb.) jelentkezést követően emailben küldünk.

A jelentkezem gomb megnyomásával elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót
A fent megjelölt óraszámok, negyvenöt perces tanórákra vonatkoznak.

Gyakran ismételt kérdések

Mondd el neki, hogy voltál a 3 órás kezdő Power BI képzésen, ami nagyon megtetszett. Úgy gondolod, hogy a Power BI hasznos lenne a munkádban is. Teljesen ingyenes eszköz, és sokkal részletesebb elemzéseket lehet vele készíteni, mint Excelben. 15 óra alatt megtanulnád, hogyan tudod az ismétlődő riportokat automatizálni, és olyan elemzéseket tudnál készíteni, amik néhány kattintással minden kérdésre választ adnak. Meg is mutathatod Neki az egyik tanítványom (Szűcs Alexandra) riportját, aki a képzés után ezt rakta össze: Allianz Power BI

A Power BI asztali verziója ingyenes. A cégnek nem kerül semmibe, és most lehetőséged van kedvezményesen részt venni egy olyan képzésen, amivel 15 óra alatt teljesen kezdő szintről haladó szintre jutsz. A képzés végén tanúsítványt kapsz, amit beírhatsz az önéletrajzodba, ezzel növelheted előre lepési esélyeidet, és ha használod a tanultakat a munkádban, sokkal menőbb riportjaitok lesznek, mint ezelőtt valaha.

Igen. Emailben (info@datakepzes.hu), telefonon (+36 70 881 8822), vagy a Facebook csoportban tudod feltenni kérdéseidet.
A videós képzésben az a jó, hogy a saját tempódban haladhatsz. Ha valami túl gyors, megállítod, visszatekered, ha valami túl szájbarágós beletekersz. Eddig minden visszajelzés nagyon pozitív. Nagyon ritka, hogy bárki elakadna menet közben, de mindenkinek segítek.

A részletfizetés kamatmentes. Maximum 3 részletben tudsz fizetni. Az első részletet most, a másodikat következő hónap 11. napjáig, a harmadikat pedig azt követő hónap 11. napjáig tudod fizetni. Például: ha a képzés ára 100 Ft, akkor egy havi részlet: 100/3=33 Ft.

Videós képzésnél, amikor az első részletet utaltad, írj és 24 órán belül a teljes képzés anyagát és hozzá minden videót megkapsz.

Élő online képzésnél is írj, miután utaltál, és küldöm a naptármeghívókat.

Videós képzésnél utalást követően írj, és 24 órán belül megkapod a videókhoz való hozzáférést és minden anyagot hozzá. Szóval akár már holnap bele tudsz vágni a tanulásba. Az élő online képzés sokkal kötöttebb, ott akkor tudsz kezdeni, amikor a képzés kezdődik (időpontokat jelentkezés után küldöm).

Az élő online képzést általában a hónap utolsó 2 hetében szoktuk tartani, de ez változó. Mindig munkaidő után vannak a képzések hétköznap 18:00-20:30 között. Az aktuális időpontokról jelentkezést követően kapsz tájékoztatást. Hogyha jelentkezés után meggondolod magad, és inkább videós képzésen vennél részt, akkor csak írj egy emailt, és utalást követő 24 órán belül megkapod a videókat és minden anyagot hozzá.

Hogyha valaki más tartaná a képzést, de tetszik, ahogy én tanítok, akkor küldd el kérlek a képzés szervezőnek az elérhetőségemet, vagy írj nekem egy emailt, és szívesen felveszem a kapcsolatot a HR-el ezügyben. Örömmel tartanék Nálatok céges Power BI képzést (még akkor is, ha már megvan a tréner). Beszéljünk telefonon, ha gondolod: +36 70 881 8822, vagy írj emailt: info@datakepzes.hu

Mindent igyekszem rugalmasan kezelni ezért, ha csak következő hónapban tudnál fizetni, akkor sincs gond, csak kérlek írd bele a jelentkezésnél a megjegyzésbe, hogy mikor tudnád befizetni a képzés díját. Például: “Szia Dávid, ebben a hónapban már sok kiadásom van, de szeretném megcsinálni a Power BI tanfolyamot. Következő hónap 10-én tudnám befizetni a képzés első részletét, és 3 részletben szeretnék fizetni.”

Hogyha megbeszéljük, akkor jár Neked a kedvezmény. Csak írj kérlek egy emailt, vagy hívj fel és megbeszéljük, hogy mi lenne a legjobb megoldás (info@datakepzes.hu; +36 70 881 8822).

Akárhogy is alakul, szeretném a legjobb képzést adni Neked kedvező áron. Úgyhogy szerintem találunk megoldást. Például: ha videós képzésre jelentkezel, de csak 2 hónap múlva tudod elkezdeni a tanulást, akkor most jelentkezel és utalod a kedvezményes árat. A jelentkezésnél a megjegyzésbe beírod, hogy kb. mikor tudnál kezdeni, és amikor mondjuk 2 hónap múlva írsz, hogy készen állsz, akkor küldök minden videót és anyagot egyben. Ez az élő online képzésnél is meg tudjuk csinálni (ott az aktuális időpontokat és naptármeghívókat küldöm, amikor készen állsz a fejlődésre). Minden probléma/igény egyedi, úgyhogy beszéljünk! Írj (info@datakepzes.hu) vagy hívj (+36 70 881 8822)!

Hogyha a saját nevedre kéred a számlát, akkor  a képzés annyiba kerül, amennyit az oldalon látsz (nincs áfa többlet). Számlát így is kapsz, de nem kell többet fizetned. Cégeknek viszont csak áfás számlát tudok adni, így hogyha cégnévre kéred a számlát, akkor a fenti árakra még az áfa összegét rá kell számolni (27%).

Maradt még kérdésed?

Céges oktatás, tanácsadás vagy riport fejlesztés érdekelne?

Írj, vagy hívj, ha bármilyen kérdésed maradt még! (tényleg!)

Csáki Dávid
Vezető Power BI és Excel oktató, tanácsadó

Scroll to Top